// Azure Cloud

IT ressourcer efter behov

Virtuelle servere
Virtuelle servere

På få minutter kan du få kraftfulde virtuelle servere, der driver dine apps og services, som om de lå i dit eget datacenter, skaleret efter dit forretningsbehov, og du betaler udelukkende for dit forbrug.

Storage
Storage

Microsofts globale infrastruktur forsyner dig med sikker og tilgængelig datalagerkapacitet. Intelligent prissætning og skalérbarhed baner vejen for betydelige besparelser og omkostningsoptimering, samtidig med opbygning af en sikker infrastruktur, der understøtter din forretning.

// Office 365

Tag Office og kreativiteten med på farten

Microsoft 365
Microsoft 365

Med Microsoft 365 løftes vores produktivitet på tværs af organisationen gennem nye måder at kommunikere og samarbejde. Flere brugere kan samarbejde om dokumenter i realtid, og uanset om du er på din egen PC eller ej kan du altid tilgå dine data online via din webbrowser i en online udgave.

Microsoft 365 Business
Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business er designet specielt til små og mellemstore virksomheder. I Business pakken er de grundlæggende sikkerhedsfunktioner, men fungerer stadig som en samlet løsning til mindre virksomheder, der ønsker en mere integreret og sikker måde at bruge Windows 10 og Microsoft 365 på. Tilføj et yderlige lag af funktionalitet og sikkerhed med Microsoft 365 pakkerne.

Office 365 Enterprise
Office 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise er, som titlen antyder, mere rettet mod organisationer, der ønsker Enterprise funktioner med udgangspunkt i en sikker platform. Tilføj et yderlige lag af funktionalitet og sikkerhed med Microsoft 365 pakkerne.

// Parallels Remote Application Server

Apps og fjernskrivebord til alle enheder

Parallels Remote Application Server
Parallels Remote Application Server

RAS er ikke særlig udbredt i Norden endnu men vækster. Løsningen kan bedst sammenlignes med Citrix, hvor man lægger et management lag og ekstra services oven på alm. Remote desktop services fra Microsoft. Citrix og Parallels er fælles med hensyn til funktioner, men prisen på RAS er noget billigere end Citrix. Hvis du har Citrix i forvejen, kan der opnås yderlige rabat på en licens.

Automatisering og centralt management
Automatisering og centralt management

Tag kompleksiteten ud af en RDS-installation, og opnå en stor del af automatisering, så en farm let kan opsættes og vedligeholdes. Der kan dermed opnås store besparelser til forbruget af timer på driften. Centralt management med en konsol betyder, at alt kan styres herfra, endda i multi Tennant miljøer.

// Azure Virtual Desktop

"Desktop as a server"

Azure Virtual desktop (AVD) er en cloud baseret ”Desktop as a server” tilbud fra Microsoft Azure. Fjernskrivebord og fjern-apps virtualisering kan tilpasses behovet for de enkelte brugere. 

Multi-Session W10
Multi-Session W10

Windows 10 Enterprise. En oplevelse for flere brugere på samme tid med adgang til den samme klients virtuelle instans. Ved at tilbyde Windows 10 MS skal der ikke købes dyre Server/CAL licenser, og instanser kan deles for at opnå en besparelse, samtidig med at der tilbydes en personlig oplevelse.

Adgang til FSLogix
Adgang til FSLogix

FSLogix containers kan med den fulde Microsoft 365 oplevelse tilbydes i et delt miljø, hvor alt bruger relateret data gemmes i bruger profilen (container)

As a Service
As a Service

WVD kører kun i Azure, som betyder gateway broker og diagnose as a Service. Dermed varetages og sikres kernefunktionerne af Microsoft, så sikkerheden og stabiliteten er i top.

Identitetsbaseret beskyttelse
Identitetsbaseret beskyttelse

Forbind med AD DS eller Azure Active Directory, og opnå multi factor autentifikation samt single sign-on.

// Kontakt os! Vi er her for at besvare dine spørgsmål

BRUG FOR EN KONSULTATION?